Dr. Tumpekné Gombay Tímea Független Herbalife Tag
Telefon: +36-30/232-5072

Dr. Tumpekné Gombay Tímea vagyok, saját pozitív tapasztalatom alapján az egészséges táplálkozást hirdetem.

Saját fogyásomat (-11kg) Herbalife termékekkel értem el, 4 hónap alatt. Rengeteg módszert kipróbáltam már, egyik sem működött, vagy nem tartott sokáig.

Kivételt képeznek ez alól a 2017 nyár végén megismert Herbalife termékek, amit azóta is fogyasztok már a családommal együtt és nem is tudom elképzelni az életem ezen termékek nélkül.

Természetesen nekem sem ment egyedül a változás, kellett, hogy valaki segítse az utam az egészségesebb táplálkozás terén.

A Herbalife termékekkel megtaníthatóak az emberek egy egészségesebb életmódra, a helyes táplálkozásra.

Ezért úgy gondoltam, másokat is megismertetek ezzel a módszerrel és miközben formálódik, energiával is feltöltődik!

Az első lépés a mindenki számára ingyenesen elérhető egészségfelmérés, aminek kiértékelése után személyre tudjuk szabni a táplálkozási programot.

A Herbalife termékek allergén, tartósítószer- és génkezelés mentesek, laktóz- és gluténmentes, vegán formában érhetőek el mindenki számára. A shakek remekül beilleszthetőek a mindennapos életbe, sporttáplálkozásba és a vegán étrendbe is, finom ízvilággal. Rendszeres fogyasztással, megfelelő folyadékbevitel mellett pótolni tudjuk a vitaminok, az ásványi anyagok, a nyomelemek és a rostok szükséges napi bevitelét.

Az egészséges táplálkozást próbálom kiegészíteni természetes módszerekkel, amit a Doterra esszenciális olajok tesznek teljessé számomra.

2020 év elején tapasztaltam meg a Doterra esszenciális olajok csodálatos hatását.

Azt hiszem, ez az érzés-életmód-kapcsolat a mai modern ember világából nagyon hiányzik.

Igen, ahogy ez lenni szokott, először magamon, majd apránként a közeli és távoli családtagjaimon teszteltem az esszenciális olajok hatását, sikerrel!

Éppen ezért szeretnék segítségére lenni mindenkinek az esszenciális olajok világában, mert meg kell tapasztalnia a modern embernek is a természet segítségét az élet minden területén!

Amennyiben személyes konzultációt szeretnél, megtalálsz Szekszárdon
az Ergonom Kft. épületében keddenként 16.00-21.00 között.

Időpont egyeztetéshez keress
az alábbi elérhetőségeimen.

Kérdésed itt is felteheted.

    Close Menu