Dr. Tumpekné Gombay Tímea Független Herbalife Tag
Telefon: +36-30/232-5072

Expressz Szelet

A képre kattintva letölthető a részletes termékcímke.

A Herbalife tisztában van azzal, hogy a megfelelő összetételű, tápláló élelmiszerek gyakran nehezen hozzáférhetőek lehetnek.

A táplálkozás valamint a testsúly-kontroll során a Herbalife® Formula 1 Expressz Szelet kényelmes megoldást biztosít a szervezet esszenciális tápanyagokkal történő ellátásához egy teljes értékű és ellenőrzött kalória tartalmú étel fogyasztásával. A termék Fehérje, Rost, Linolsav, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok (ideértve a C-vitamint, D-vitamint, kalciumot és vasat) optimális egyensúlyával került előállításra.

Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket.

FŐBB ELŐNYÖK:

  • Nélkülözhetetlen tápanyagokat, többek között nagy mennyiségű fehérjét és rostot, Omega-6 zsírsavat, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz kitűnő arányban.
  • Szeletenként 13 g fehérjét tartalmaz, ezáltal elősegíti a sovány izomtömeg kiépítését.
  • Szeletenként 8 g rostot tartalmaz, ezáltal hozzájárul a napi rostbevitel fedezéséhez.
  • Ha a Formula 1 Expressz szeletet fogyasztod, biztos lehetsz benne, hogy tápláló, kontrollált kalóriatartalmú ételt viszel be szervezetedbe, még akkor is, ha rohanás közben étkezel.

TESTSÚLY KONTROLLHOZ:

A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. Ezért helyettesíts naponta két étkezést egy-egy ízletes szelettel, a harmadik étkezés során fogyassz tápláló ételeket. 

A termék fogyasztása egy csökkentett energiatartalmú étrend részeként, rendszeres fizikai igénybevétel mellett, más élelmiszerekkel együtt ajánlott. Fontos fenntartani a megfelelő napi folyadékbevitelt. Fontos, hogy az itt feltüntetett utasításokat maradéktalanul betartsd.

A Herbalife azt tanácsolja, hogy mielőtt bármilyen testsúlykontroll programba kezdesz, konzultálj orvosoddal. Az egészséges testsúly-kontroll programnak mérsékelt kalóriabevitelt, kiegyensúlyozott étrendet és rendszeres fizikai aktivitást kellene tartalmaznia.

Vegetáriánusoknak ideális.

Esszenciális tápanyagok egyensúlya a teljes értékű étkezés érdekében.

Fehérjeforrás és rostban gazdag.

Lezárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Ez a termék kizárólag Független Herbalife Tanácsadókon keresztül kapható.

Close Menu